L-Joy dancefactory beweegt!
 


L-Joy dancefactory is opgericht door Lidian de Ronde en met haar passie voor dans en het lesgeven is zij begonnen in 't Schouw te Dongen. Na 2 maanden was dit al zo uit zijn jasje gegroeid en kwam de eerste uitbreiding met extra docenten en lessen.

De lessen en het aantal leden bleven groeien en  't Schouw werd te klein. Na 10 fijne jaren  is L-Joy dancefactory verhuisd naar de Lage Ham. Hier konden de lessen met volle enthousiasme uitgebreid worden.  Een tweede thuis voor veel leden en docenten, 2 danszalen, een kleedkamer, voldoende parkeergelegenheid, een eigen buitenterrein en een gezellige kantine. 

L-Joy Dancefactory bestaat ondertussen al flink wat jaren en geven 12 docenten vol passie hun lessen. Hierdoor worden er veel diverse lessen gegeven en is er voor iedereen wat bij.  L-Joy dancefactory volgt de trends op de voet en er worden lessen gegeven in diverse stijlen, volgen we alle trends op de voet en kun je bij ons terecht vanaf de eerste stapjes tot oud, voor beginners en gevorderden.

 

De docenten zorgen ervoor dat een ieder zich thuis voelt bij L-Joy dancefactory en dat de drempel zo laag mogelijk is. 
Bij L-Joy dancefactory worden naast de lessen heel veel activiteiten georganiseerd. Een paar voorbeelden zijn: workshops, danskamp, danshotel, pietenfeest en dansvoorstellingen. 

 

Wekelijks worden er 4 selectieteams getraind, een showteam en 5 wedstrijdteams in de categorie Jazz/Modern en Streetdance/Hiphop. Zij dragen L-Joy dancefactory naar buiten toe en winnen vaak mooie prijzen op wedstrijden. Er staan  overvolle prijzenkasten te schitteren in de kantine en zijn wij al diverse malen Nederlands Kampioen geweest en  geplaatst voor het EK. Tevens verzorgen deze groepen vele optreden het hele jaar door. Zo zijn ze te zien bij de thuiswedstrijden van de Oranje Leeuwinnen, het Nederlands elftal maar ook op de dag van het Park, de intocht van sinterklaas, en nog veel meer. 

 

Onbezorgd dansen en sporten doen je bij L-Joy dancefactory. 

Nieuwsgierig geworden? 
Je bent van harte welkom, kom eens langs of doe eens mee!

Lidian, Roos, Saar, Tatum, Inge, Suus, Rowena,  Femke, Daniek, Danique, Fleur, RoosS 

 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram