L-Joy dancefactory beweegt!
 

Wie zijn wij?

Een dansschool met diverse dansdiscipline in alle levels en niveau.  Oud, jong, beginner of gevorderd.
Iedereen is van harte welkom in onze professionele dansschool.  We zijn laagdrempelig en het plezier in dansen staat voorop. 

Wij hebben een prachtige dansschool met 2 danszalen en een ruime ontmoetingsruimte. Hier is de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te gebruiken, om na de les even na te kletsen om te wachten op je kind of kleinkind.


Met 2 volledig ingerichte zalen kunnen we veel diverse lessen gegeven en is er voor iedereen wat bij.
 L-Joy dancefactory volgt de trends op de voet en er worden lessen gegeven in diverse stijlen, en kun je bij ons terecht vanaf de eerste stapjes tot oud, voor beginners en gevorderden.


De docenten zorgen ervoor dat een ieder zich thuis voelt bij L-Joy dancefactory en dat de drempel zo laag mogelijk is.


Bij L-Joy dancefactory worden naast de lessen heel veel activiteiten georganiseerd.
Een paar voorbeelden zijn: workshops, danskamp, danshotel, pietenfeest en dansvoorstellingen.

Wekelijks worden er 3 selectieteams getraind, een showteam en 6 wedstrijdteams in de categorie Jazz/Modern en Streetdance/Hiphop.
Zij dragen L-Joy dancefactory naar buiten toe en winnen vaak mooie prijzen op wedstrijden. Er staan  overvolle prijzenkasten te schitteren in de kantine en zijn wij al diverse malen Nederlands Kampioen geweest en  geplaatst voor het EK.
Tevens verzorgen deze groepen vele optreden het hele jaar door. Zo zijn ze te zien bij de thuiswedstrijden van de Oranje Leeuwinnen, het Nederlands elftal maar ook op de dag van het Park, de intocht van sinterklaas, en nog veel meer.

Onbezorgd dansen en sporten doen je bij L-Joy dancefactory.Nieuwsgierig? Loop eens binnen of boek een proefles. 

Je bent van harte welkom!


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram