L-Joy Dancefactory beweegt!

Over ons

L-Joy dancefactory is opgericht door Lidian de Ronde op 1 november 1998, met haar passie voor dans en het lesgeven is zij begonnen in 't Schouw te Dongen. Na 2 maanden was dit al zo uit zijn jasje gegroeid en zijn Ilona, Wanda en Manon erbij gekomen. Samen hebben zij de eerste jaren vele lessen daar met veel plezier gegeven. 

De lessen en het aantal leden bleven groeien en  't Schouw werd te klein. Na 10 fijne jaren  is L-Joy dancefactory verhuisd naar de Lage Ham. Hier konden de lessen met volle enthousiasme uitgebreid worden.  Een tweede thuis voor veel leden en docenten, 2 danszalen, een kleedkamer, voldoende parkeergelegenheid, een eigen buitenterrein en een gezellige kantine. 

L-Joy Dancefactory bestaat ondertussen al flink wat jaren en geven 15 docenten vol passie hun lessen. Hierdoor worden er veel diverse lessen gegeven en is er voor iedereen wat bij.  L-Joy dancefactory volgt de trends op de voet en er worden lessen gegeven van klassiek tot urban, vanaf de eerste stapjes tot oud, voor beginners en gevorderden.

 

Het management-team bestaat uit Lidian, Roos, Maartje en Joëlle. Zij zorgen ervoor dat een ieder zich thuis voelt bij L-Joy dancefactory en dat de drempel zo laag mogelijk is. 
Bij L-Joy dancefactory worden naast de lessen heel veel activiteiten georganiseerd. Een paar voorbeelden zijn: workshops, danskamp, danshotel, pietenfeest en dansvoorstellingen. 

 

Wekelijks worden er 3 selectieteams getraind, een showteam en 5 wedstrijdteams in de categorie Jazz/Modern en Streetdance/Hiphop. Zij dragen L-Joy dancefactory naar buiten toe en winnen vaak mooie prijzen op wedstrijden. Er staan  2 overvolle prijzenkasten te schitteren in de kantine en zijn zij al regelmatig Nederlands Kampioen geweest maar ook geplaatst voor het EK, met als hoogste resultaat 2e bij de solo's en 4e bij de groepen. Tevens verzorgen deze groepen vele optreden het hele jaar door. Zo zijn ze te zien bij de thuiswedstrijden van de Oranje Leeuwinnen maar ook op de dag van het Park, de intocht van sinterklaas, en nog veel meer. 

 

Onbezorgd dansen en sporten doen je bij L-Joy dancefactory. 

Nieuwsgierig geworden? 
Je bent van harte welkom, kom eens langs of doe eens mee!

Lidian, Roos, Maartje, Saar, Tatum, Inge, Anouk, Rowena, Anne, Femke, Daniek, Danique, Fleur, RoosS  & Joëlle

 


 
E-mailen
Bellen
Info