Algemene Voorwaarden


Inschrijven
Voordat u uzelf of uw kind definitief inschrijft, biedt L-JOY u de mogelijkheid vrijblijvend een proefles te volgen. Proefles aanvragen kan via onze website. Het inschrijven gaat via het inschrijfformulier, deze is te verkrijgen bij de docent/ aan de balie. Je kunt ook online inschrijven via onze website. Als nieuw lid betaal je altijd € 15,00 inschrijfgeld.  

Betalingsvoorwaarden
In de contributie is rekening gehouden met de reguliere schoolvakanties (tijdens de schoolvakanties is L-JOY gesloten). Alle abonnementen hebben een looptijd van 1 maand en wij factureren per maand vooruit. Begin je bij l-joy dan betaal je de eerste keer voor twee maanden. 

Inschrijven via inschrijfformulier: Wij gaan je aanmelden. Alle volgende betalingen worden automatisch geïncasseerd.  

Er word geen restitutie verleend bij overmachtsituaties, als er lessen uitvallen door overmacht word er geen contributie terugbetaald.

Bij een te late betaling zijn wij genoodzaakt administratiekosten van €7,50 in rekening te brengen plus eventueel bijkomende incassokosten.

Opzeggen
Opzeggen kan per email naar info@l-joy.nl of online gvia de leden-app. Elke andere vorm van opzegging is dus niet akkoord en wordt niet in behandeling genomen! 

Bij het afsluiten van een abonnement sluit je altijd een maand abonnement af. Hierna kun je het per maand opzeggen, met inachtneming van één kalendermaand opzegtermijn. Bijvoorbeeld je zegt op op 20 februari dan gaat jouw opzegtermijn in per 1 maart en eindigt je lidmaatschap op 1 april.  

Strippenkaart
De strippenkaart is 12 maanden geldig. Via Mijn Klantenportal schrijf je je in voor de lessen. Let op! Mocht je toch niet kunnen komen, meld je dan op tijd af, anders kost het je een strip. Kijk goed naar de betreffende les, hiervoor gelden wisselende afmeldtijden.   

Inhalen
Gemiste lessen kunnen in dezelfde maand worden ingehaald. Via Mijn Klantenportal op onze website kun je een les annuleren en/of aanmelden.  

Ziekmelden/Lidmaatschap opschorten
Kan je niet naar de les komen, graag via Mijn Klantenportal afmelden voor de les. Bij langdurige ziekte/blessure/zwangerschap kan eventueel het lidmaatschap worden opgeschort. Dit is ter beoordeling aan de directie. Aanvragen hieromtrent dienen per e-mail te worden ingediend.

Kijklessen
Het is niet toegestaan de gehele les te blijven kijken. Dit ter voorkoming dat uw kind te veel wordt afgeleid. De mogelijkheid om te zien wat uw kind heeft geleerd, kan tijdens de openlessen, papa-mama-les, uitvoering. En de laatste 2-3 minuten van iedere les. 

Specials, workshops en evenementen
Na aankoop van je ticket voor een special, workshop of evenement is het niet meer mogelijk om je ticket te retourneren. Uiteraard mag je deze wel onderling weggeven of doorverkopen, mits voor dezelfde prijs als aanschaf. Graag horen wij bij doorverkoop op welke naam we de ticket mogen noteren.   

Aansprakelijkheid
Deelname aan de lessen gebeurt op eigen risico. Directie en docenten zijn niet aansprakelijk voor persoonlijk lichamelijk letsel, beschadigde- of zoekgeraakte eigendommen. Waardevolle eigendommen kunnen mee de zaal in genomen worden, telefoons op stil.   

Inhoudelijk
Tassen, jassen en/of schoenen kunnen in de kleedkamer. Buitenschoeisel en eten is niet toegestaan op de dansvloer.  Water drinken mag,  graag uit eigen bidon. Docent(e) behoudt het recht de lestijd/lesvorm te wijzigen. De danszalen mogen alleen betreden worden als er een docent in de zaal is. Je word op tijd in de les verwacht en draagt passende sportkleding.  

Mijn Klantenportal L-JOY - Fitmanager
Via Mijn Klantenportal kunt u zich aan/afmelden voor de lessen, inschrijven voor workshops en cursussen. Je kunt je facturen en je eventuele strippen inzien. Door lid te worden bij L-JOY ga je ook akkoord met de algemene voorwaarden van Fitmanager:https://club.fitmanager.com/terms

Privacy verklaring
Wij vinden het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. De volledige verklaring is te lezen op onze website.

Korting
Voor leerlingen die meer dan 1 lesuur volgen, geldt een korting van 10% over de totale lessen. Een proefles en het 4e lesuur zijn gratis.                                                                                                                                                         
Hygiëne
Hygiëne is belangrijk. Zorg voor een handdoek tijdens de sporturen. Geen schoenen die buiten zijn gedragen in de zaal. Zand slijt de dansvloer en er word veel op blote voeten gedanst.
Laat het toilet en de wasgelegenheid netjes achter. 

Tenslotte
Roken is binnen en bij de ingang van L-Joy dancefactory niet toegestaan


 

Bij L-Joy dancefactory dient een ieder zich respectvol te gedragen.

   

 


 
E-mailen
Bellen
Info