Les aanbod


Dans en Spel

Vanaf de allereerste stapjes, samen met een ouder, dansen-zingen en spelen.

Samen de wereld van dans en muziek ontdekken met andere vriendjes en vriendjes. Deze les werkt met een strippenkaart. 

Selectiegroepen

Wil je meer verdieping in je techniek, leniger en krachtiger worden? Sta je graag op het podium of wil je verder met dansen? Aan het eind van het seizoen organiseren we audities voor deze groepen. Zo heeft iedereen een kans om het danspad uit te breiden

Zumba

Zumba is energiek, gezellig en vooral intensief. Met een mix van fitness en dans komen Latijnse dansstijlen als de salsa, de samba, de merengue en de flamenco terug.  Het hele lichaam wordt gebruikt tijdens deze lessen. Aan het einde van de les heb je dan ook zeker het gevoel dat je fanatiek gesport hebt!

Sport Fit

Precies zoals de naam zegt. Een sportieve les op muziek. Een uur lang lekker er tegen aan. Conditie, kracht, lenigheid en balans. Kom ervaren hoe leuk sporten kan zijn. 

Lady Fit

 Dit is een nieuw fitness concept met elementen uit klassiek ballet, pilates en yoga. Het is voor iedereen geschikt en je hebt geen ballet achtergrond nodig. Op een heerlijke dansbeat doe je verschillende oefeningen aan een ballet barre. Je traint je spieren vanuit kracht en werkt hierbij automatisch aan je conditie en uithoudingsvermogen. Krachtoefeningen worden afgewisseld met stretch en ontspanningsoefeningen op de mat. Ook wordt er gewerkt aan de 3 b’s: buik, billen en benen. Wil jij op een leuke, toegankelijke en professionele manier, lekker bewegen en trainen? Dan is deze les echt iets voor jou!

Modern Yoga

In deze nieuwe les wordt dans met yoga gecombineerd. De les begint met een aantal dansoefeningen waarbij de moderne dans centraal staat. Deze oefeningen laten je heerlijk mee bewegen op mooie instrumentale muziek. In de tweede helft van de les wordt er yoga aangeboden. Yoga brengt balans en evenwicht in lichaam en geest. Er wordt afgesloten met adem en ontspanningsoefeningen. Deze les geeft de mogelijkheid om tijdens een hectische week even een momentje voor jezelf te hebben. Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel een gratis proefles doen!  

Jazzdance

Bij Jazzdance komen bijna alle dansvormen aan bod, dit combineren we voornamelijk met techniek en motoriek. De muziek is zeer divers en is aangepast aan de leeftijdsgroep. Top 40, disco, musical, hiphop, moderne jazz, rock, K3.  

De Jazzdance lessen staan voor hard werken, maar het dansplezier blijft altijd op nummer 1 staan. Dus vind je het leuk om te dansen en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van dans? 

Hiphop-Streetdance

Vanaf 6 jaar kun je bij ons ook kiezen voor Streetdance. 

In de Hiphop/Streetdance lessen wordt er gebruikgemaakt van muziekstijlen zoals R&B, Hiphop en Urban House.  De techniek en beat is anders bij streetdance-hiphop zijn anders dan bij Jazzdance. Ook in deze les word er hard gewerkt en blijft het plezier in het dansen voorop staan.

Klassiek ballet

Klassiek ballet kent iedereen als dansen op klassiek muziek. Tegenwoordig doen we dit ook op moderne muziek.  Ballet wordt door iedereen op de wereld op dezelfde manier gedanst. Elk pasje en/of beweging heeft zijn eigen naam. 

Ballet vraagt discipline en werken we ook aan de barre. Voor gevorderde klassieke dansers hebben we de mogelijkheid tot het dansen op spitzen. 

Klassiek ballet hebben wij vanaf 6 jaar. 

HipHop4 Boys

De naam zegt het al. Alleen voor jongens.

HipHop4boys bestaat uit elementen van streetdance, hiphop, breakdance, krumping, locking, etc.

Vanaf 6 jaar. 

 

Body Workout

Actieve sportles waarin conditie en kracht op de proef worden gesteld door middel van steps, XCO's, circuits en (buik)spieroefeningen


Dancekids

Onze gevarieerde lessen voor peuters en kleuters tot 6 jaar.

Deze lessen bouwen spelenderwijs aan een betere motoriek en coördinatie. Op een hele leuke wijze word spelenderwijs alle basis van dans aangeleerd. Deze lessen duren 3 kwartier. 

 
E-mailen
Bellen
Info